Praktisch

Openingsuren

De tentoonstelling loopt van 5 mei tot en met 3 juni en is elke woensdag tot zondag te bezoeken van 14 uur tot 18 uur en gaat door in de Zebrastraat 32 Gent.

Begeleide rondleidingen voor scholen en groepen is elke voormiddag mogelijk, ook op dinsdag en woensdag. Er wordt ook een educatief pakket voorzien voor scholen. Voor meer informatie kan u contact opnemen met Tineke.Cartreul@stad.gent

Bereikbaarheid

Auto

Vanop de E17: volg de borden “Gent Centrum” zodat u via een lang viaduct Gent binnenrijdt. Vlak voor de eerste verkeerslichten links afslaan en links aanhouden om een grote bocht rond het Achtmeiplein (WOII-monument) te maken. Volg nu het bord “andere richtingen” en let op dat u niet opnieuw het viaduct oprijdt. De derde straat rechts is de Zebrastraat, 50m verder aan de rechterkant hebt U de ingang van de parking New Zebra met aanduiding van het aantal vrije plaatsen of zelfs het aantal gereserveerde plaatsen voor een bepaald evenement.

Openbaarvervoer

Zebrastraat ligt op ongeveer een kwartier stappen van Gent Zuid, indien u wenst kan u bus 70 Gent-Zwijnaarde nemen.  Deze bus stopt op 150 meter van de Zebrastraat.

Toegankelijkheid

De tentoonstelling is toegankelijk voor mensen met een beperking en rolstoelgebruikers.